Kucharzyca

piątek, 3 czerwca 2011

Szparagi z bekonem

Składniki:
- zielone szparagi
- tyle plastrów boczku, ile szparagów
- oliwa

Wykonanie:
Szparagi owijamy boczkiem, lekko skrapiamy oliwą i pieczemy ok. 10 min. w piekarniku nagrzanym do 220 st. C. Jamie każe jeść z jajkiem na miękko :))


Autor: Autor o 01:41

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Nowszy post Starszy post Strona główna
Subskrybuj: Komentarze do posta (Atom)

Szukaj przepisu

Archiwum bloga

  • ►  2015 (4)
    • ►  lipca (4)
  • ►  2013 (20)
    • ►  grudnia (2)
    • ►  listopada (4)
    • ►  października (1)
    • ►  września (1)
    • ►  lipca (2)
    • ►  czerwca (2)
    • ►  maja (1)
    • ►  marca (2)
    • ►  lutego (4)
    • ►  stycznia (1)
  • ►  2012 (39)
    • ►  grudnia (5)
    • ►  listopada (2)
    • ►  października (1)
    • ►  września (7)
    • ►  sierpnia (1)
    • ►  lipca (1)
    • ►  czerwca (4)
    • ►  maja (6)
    • ►  kwietnia (2)
    • ►  marca (1)
    • ►  lutego (5)
    • ►  stycznia (4)
  • ▼  2011 (52)
    • ►  grudnia (1)
    • ►  listopada (4)
    • ►  października (6)
    • ►  września (7)
    • ►  sierpnia (8)
    • ►  lipca (4)
    • ▼  czerwca (7)
      • Sałatka urodzinowa Alex o stopniu trudności minus ...
      • Naleśniki szpinakowe z kremem z serka mascarpone i...
      • Gołąb z kaszą gryczaną
      • Bakłażany po sycylijsku "10 out of 10"
      • Wieprzowina w rabarbarowej marynacie z makaronem
      • Szparagi z bekonem
      • Zupa krem z zielonych szparagów
    • ►  maja (7)
    • ►  kwietnia (8)
Motyw Rewelacja. Obsługiwane przez usługę Blogger.